Ameerika lauljatar LP tuleb veebruaris taas Eestisse

MUSA portaal
Copy
Ameerika lauljatar LP
Ameerika lauljatar LP Foto: Pressifoto

17. veebruaril jõuab fantastiline Ameerika lauljatar LP (Laura Pergolizzi) uue kontsertkavaga Tallinnasse ning esineb Saku Suurhallis.

LP on võlunud kuulajaid üle kogu maailma ning kahtlemata on ta populaarne ka Eestis. Seda tõestavad eelnevad menukad kontserdid Alexela kontserdimajas ning Haapsalu piiskopilinnuses. 2022. aasta veebruaris astub artist üles Saku Suurhallis.

LP sai Euroopas tuntuks oma megahitiga «Lost On You», mis 2016. aastal paljud muusikaedetabelid vallutas, ka meie piirkonnas. Kuid LP ei ole kindlasti ühe-hiti-ime. Kõik tema lood on Spotify keskkonnas kogunud miljoneid kuulamisi. Populaarseimate lugude hulka kuuluvad «Muddy Waters», «Strange», «When We’re High», «Other People», «Tightrope» ja mitmed teised.

Sel sügisel annab LP välja kuuenda stuudioalbumi «Churches». Praguseks on plaadilt juba ilmunud singlid «Goodbye», «The One That You Love», «How Low Can You Go» ning «One Last Time». «Ilus kogemus, just nagu armumine,» ütleb lauljanna uue albumi kohta. «See album on nagu sõber, kes aitas mind läbi ühest keerulisemast perioodist inimkonna ajaloos ning võrdlemisi keerulisest perioodist ka minu jaoks isiklikult.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles