LEGE PIDU ⟩ Mutant Disco korraldab balli ja toob lavale Röövel Ööbiku

MUSA portaal
Copy
Mutant Disco eestvedajad.
Mutant Disco eestvedajad. Foto: Laura Nestor

Legendaarne seeriapidu Mutant Disco tuleb sel nädalal korraks pikalt jõudeajalt tagasi ning viib reedel Patarei Merekindluses läbi kolmes erinevas tantsusaalis toimuva balli live-esinejate ning terve rea DJdega.

Peol, mis ühtlasi juhatab sisse Patarei Merekindluse sisehooaja, annab kontserdi ansambel Röövel Ööbik, koosseisus Tõnu Pedaru, Allan Hmelnitski ja Raul Saaremets.

Ette kandmisele tuleb pool bändi 1994. aastal ilmunud albumi «Psychikosmos» materjalist ning hittidest perioodist, kui tantsumuusikatrio tegutses Una Bomba nime all.

Röövel Ööbikuga samas saalis mängivad Mutant Disco klassikuid tulevikust, olevikust ja minevikust DJd Rhythm Doctor ja Raul Saaremets.

Lil Peo-nimelises saalis Mutandi ballil astub live'iga publiku ette noor trap-muusika kangelane Lil Till, kes on parasjagu oma esimest kauamängivat viimistlemas. Lisaks mängivad uue laine räpp-muusikat DJd N8, $trada ja Lill Slim.

Balli kolmas saal on ainult DJde päralt. Plaadimängijate taha asuvad tänavu suurepärased albumid välja andnud artistid Manna ja Maarja Nuut, moodsa techno-muusika spetsialist Ellen Vene, Laura Nestor kaasaegse afro-biidi setiga ning Lotte Jürjendal spetsiaaliga Michael Jacksoni loomingust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles