Legendaarne rokkbänd Whitesnake paneb pillid kotti, aga enne väisab Eestit

MUSA portaal
Copy
Whitesnake'i looja ja solist David Coverdale
Whitesnake'i looja ja solist David Coverdale Foto: Pressifoto

Tuleva aasta 8. juunil astub Saku Suurhallis lavale üks ajastu suurimaid ja legendaarseimaid rokkbände Whitesnake, et teha publikule suur kummardus ning üheskoos viimast korda tõeliselt rokkida. Hüvastijätuturnee erikülalisena liitub rootslaste rokkansambel Europe.

Whitesnake’i looja on endine rokkbändi Deep Purple laulja David Coverdale. Rock’n’roll'i kuulsuste halli lisatud muusik on hüvastijätuturnee eel liigutatud ja põnevil: «Mul on olnud suur au tuuritada siin planeedil pea 50 aastat. Olen tähistanud uskumatuid hetki miljonite inimestega üle maailma ja nad kõik on mind toetanud sellel unustamatul teekonnal. Ma lihtsalt armastan oma tööd! Peaaegu viis dekaadi, viis magusat dekaadi. AITÄH TEILE!»

1978. aastal loodud bänd on rikas hittide poolest. Edetabelite esikohtadel on olnud singlid «Here I Go Again« ja «Is This Love», plaatinastaatuse on omandanud plaadid «Trouble», «Lovehunter», «Ready and Willing» ja «Whitesnake» – albumid, mida on ostnud ja nautinud miljonid fännid üle maailma. Bändi algaval kontsertturneel kuuleb valikut lugusid nende 13 stuudioalbumilt, teiste seas ka Whitesnake’i suurimaid ja palavalt armastatud hittlugusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles