UUS MUSA ⟩ Karl Killing ja Ariadne avaldasid ühise eestikeelse singli

MUSA portaal
Copy
Karl Killing ja Ariadne.
Karl Killing ja Ariadne. Foto: Pressifoto

Muusikud Karl Killing ja Ariadne leidsid inspiratsiooni sügavast sõprusest, et avaldada mõlema noore artisti esimene eestikeelne singel «segadus hinges».

Karl Killing kaasas oma suve alguses ilmunud singli «powerless» eestikeelsesse remiksi hea sõbra Ariadne, et avaldada ühiselt uhiuus versioon nimega «segadus hinges». Kuna noored ja andekad muusikud on tuntud põhiliselt ingliskeelse loomingu poolest, oli see armas mõte, luua südamlik eestikeelne versioon täpselt Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäeva 30. aastapäevaks.

Segastest tunnetest jutustavat värsket duetti toetab omanäoline visuaal, mille aitas luua ja ellu äratada Martti Hallik, tuues hästi esile noorte talentide siira sõpruse ja omavahelise sünergia.

«Kuna Liina on pikalt olnud mu lähedane sõber, siis koostöö peale oleme mõelnud juba mitmeid aastaid. Olen siiralt õnnelik, et just Ariadne laulab minuga seda eestikeelset versiooni, kuna see on meie mõlema jaoks esimene kord. Koostöö sujub meil alati suurepäraselt - oleme mitmeid kordi ka koos laule kirjutanud,» rääkis Karl Killing.

«Viibisin juuni alguses puhkusel, kus interneti levi polnud kõige parem. Ainuke laul, mis mul sel hetkel telefoni alla laetud oli, oli Karli äsja ilmunud singel «powerles». Tänu sellele juhusele oli meil lugu korduse peal ning nii pakkuski mu kihlatu välja, et võiksime teha sellest ühise uue versiooni. Mul on väga hea meel, et leidsime lõpuks Karliga viisi midagi koos ellu viia ja loodan, et sellest loost kõlavad välja kõik need emotsioonid, mis meil stuudios alati koos olnud on,» avaldas Liina Ariadne laulu sünniloo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles