KONTSERT ⟩ Leedu "kollane" eurobänd The Roop lubab laupäeval Tallinna lauluväljakul suurt pidu

MUSA portaal
Copy
Leedu ansambel The Roop
Leedu ansambel The Roop Foto: Pressifoto/ J. Urbonaite

Tänavuse Eurovisiooni üks silmatorkavamaim bänd The Roop, astub juba sel laupäeval üles Tallinna lauluväljakul taasiseseisvumise aastapäevale pühendatud tasuta perepäeval «Taaskohtumine».

Leedu bändi The Roop singel «Discoteque», mis tõi värvikale, täpsemalt kollasele, ansamblile 2021. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel 8. koha ja mitmeid teisi muljetavaldavaid tulemusi. Tänaseks on lugu kogunud digiplatvormidel üle 20 miljoni rahvusvahelise kuulamise.

Naudivad edu ja populaarsust

Kolmeliikmeline energiast pakatav bänd oli digiplatvormidel Leedu 2020. aasta enim kuulatud ansambel ning jätkab ka sel aastal rekordite purustamise lainel. Aasta alguses viidi Leedu muusikaauhindade galalt M.A.M.A. koju neli auväärset tiitlit ning kasvatati veel enam oma niigi laiahaardelist fännibaasi, mille klubisse kuulub nii suuri kui väikeseid muusikasõpru üle kogu maailma.

Suvi möödus ansamblil tuuril olles, mille jooksul jõuti üürikese ajaga anda 20 kontserti mitmes erinevates linnas, sealhulgas meeldejäävaim kontserdielamus eksklusiivse kavaga Leedu suurvürstide palees. The Roop on otsustanud kontserte täiel rinnal nautida ning ootab nüüd elevusega juba sel nädalavahetusel Eesti publikuga kohtumist. Kindlasti võib õige pea oodata bändilt ka uut muusikat!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles